Avoimet pestit

Haluatko oppia uutta, mahdollistaa partion sekä heittäytyä seikkailuun? Mahtavaa, etsi näistä itsellesi sopiva pesti!

Kymenlaakson partiopiirin toimintaa pyörittää lukuisat vapaaehtoiset jokainen omassa tehtävässään eli pestissään. Monet piirin pestit liittyvät jonkun jaoston toimintaan. Piirin pesteihin voi hakea lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksen piiritoimistoon. Lisätiedot sekä pestaajien yhteystiedot piiritoimistosta!

Tällä hetkellä haussa on henkilöitä seuraaviin pesteihin:

Partiopiirillä on ollut useita yhteistyökumppaneita aikojen saatossa. Nyt haemme yhteiskuntasuhdejaostoon mukaan yrityskumppaneista vastaavaa aikuista partiolaista, joka ylläpitää ja luo yhteyksiä nykyisiin ja uusiin yrityksiin. Tehtävässä mm. avataan ja kehitetään yhteistyömuotoja paikallisten yritysten kanssa. Kumppanuustyö pohjautuu partion arvopohjaan ja partion eettisiin ohjeisiin kumppanuuksista. Kumppanuustyö on aina vastavuoroista. Pestiin voi kuulua mys lippukuntien opastaminen kumppanuuksien rakentamisessa ja ylläpitämisessä SP:n kumppanuusstrategian mukaisesti. Pestissä on mahdollisuus osallistua SP:n y-valiokuntaan. Tavoitteena mm. isojen ostojen suunnittelu kumppanuusverkoston kautta (piirileiri). Pestissä oppii yhteistyötaitoja, verkostoituu ja saa uusia ystäviä. Vastaava on jäsen piirin yhteiskuntajaostossa, ja pestin kesto on 1-2v.
Lisätietoja: elina.toimela@partio.fi

Piirin vaeltajaluotsi pitää yhteyttä piirin vaeltajiin ja informoi tulevista tapahtumista. Hän kehittää yhteistä, kehittävää, hauskaa ohjelmaa vaeltajille ja osallistuu jäsenenä piirin kasvatusjaostoon, jota vetää piirihallitusen kasvatusvastaava. Pestin kesto 1-2v.
Lisätietoja: emilia.mahlio@partio.fi

Piirin KV toiminnasta vastaava KV-jaos, suunnittelee piirin KV-toimintaa yhdessä asiantuntijoiden kanssa, osallistuu piirileirin kv-ohjelman suunnitteluun ja pääseen mukaan SPn kv-valiokunnan työskentelyyn. Pestin kesto 2v.
Lisätietoja: annika.ukkola@partio.fi

Pestissä ideoidaan piirin tarpojille yhteistä ohjelmaa, suunnitellaan piirin majakoita tarpojille, pidetään yhteyksiä tarpojavartioihin ja lippukuntiin. Piirin tarpojavastaava osallistuu kasvatusjaoston toimintaan, jota vetää piirihallituksen kasvatusvastaava. Pestin kesto 1-2v.
Lisätietoja: emilia.mahlio@partio.fi

Piirin sudenpentujen ja seikkailijoiden toiminnasta vataavat ideoivat piirin lippukunnille yhteisiä sudenpentu- ja seikkailijatapahtumia ja ohjelmia ja seikkailijoiden sepeli-tapahtumia. Pestissä osallistutaan kasvatusjaoston toimintaan, jota vetää piirihallituksen kasvatusvastaava. Pestin kesto 1-2v. Lisätietoja: emilia.mahlio@partio.fi

Kymenlaakson alueella opiskelevat nuoret olisi mukava saada paikalliseen partiotoimintaan mukaan tai perustaa opiskelijapartioryhmä. Sitä varten tarvitsemme henkilön ideoimaan toimintamuotoja ja organisoimaan tapahtumia.
Mikäli olet kiinnostunut, ota yhteyttä: elina.toimela@partio.fi

P.S. Haluaisitko ilmoittaa lippukuntasi avoimen pestin täällä? Laita viestiä piiritoimistolle!