Mukaan partioon

Kymissä on 22 aktiivisesti toimivaa lippukuntaa eli paikallisyhdistystä, joihin otetaan mukaan myös uusia innokkaita partiolaisia. Lisäksi meillä on oma Ruislehdonmäen leirialue Saaramaalla, joka toimii niin pienten kuin suurten leirien tapahtumapaikkana.

Lippukunnat järjestävät aktiivista paikallistoimintaa kaikille ikäryhmille. Lippukunnat pitävät tyypillisesti viikkokokouksia, sekä retkiä ja leirejä muutaman kerran vuodessa. Ryhmiä löytyy lippukunnasta riippuen kaikille  perhepartiosta vaarivartioon. Lisäksi pääset mukaan partiopiirin tapahtumiin ja muuhun toimintaan, sekä kattojärjestömme Suomen Partiolaisten toimintaan. 

Partiopiirimme hienoutena monipuolinen toiminta ympäri Kymenlaaksoa. Näin ollen tapahtumiin on usein lyhyt matka. Kymissä otamme uudet kaikenikäiset partiolaiset innolla mukaan ja meiltä löydät varmasti itsellesi mielekästä tekemistä ja uusia elämyksiä.

Kymenlaakson Partiopiirin tehtävä on tukea lippukuntien toimintaa. Järjestämme yhteisiä tapahtumia sekä koulutuksia. Seuraavaksi spektaakkeli on Piirileiri 2021, jonne odotamme useita satoja partiolaisia!

Lue alasivuilta lisää toiminnastamme:
– Miten pääsen mukaan partioon?
– Kuka voi aloittaa partion?
– Kymenlaakson lippukunnat, eli paikallisyhdistykset

Hyppää siis rohkeasti mukaan elämäsi seikkailuun – partioon!